Over ons Ons team

Onze visie? Verandering doorvoeren om levens te verbeteren.

Teamleden

Om de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven vertrouwen we op een team van 40 professionals. Neem een kijkje op onze LinkedIn-pagina om kennis te maken met het hele team.

Sebastien Deletaille - Algemeen directeur

Sebastien Deletaille

Algemeen directeur
François-Xavier Orban - Hoofd Productontwikkeling

François-Xavier Orban

Hoofd Productontwikkeling
Antoine Pairet - Technisch directeur

Antoine Pairet

Technisch directeur
Elisa Della Corte - QA verantwoordelijke

Elisa Della Corte

QA verantwoordelijke
Astrid Fabri - Digitale Marketing

Astrid Fabri

Digitale Marketing
Jonas Keppens - Productontwerper

Jonas Keppens

Productontwerper

Onze waarden

Onze waarden klinken misschien gewichtig, maar ze geven richting aan alles wat we bij Rosa doen. We stemmen onze woorden en daden af op deze waarden en laten ons erdoor inspireren.

Als twee waarden botsen, moeten we soms moeilijke keuzes maken. Dit zijn onze prioriteiten:

1/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Zingeving
boven
Geluk

We willen ons team graag gelukkig zien, maar weten allemaal dat geluk vluchtig is. Zingeving – een hoger doel dienen en zich inzetten voor anderen – geeft echter houvast in het leven.

2/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Patiënten
boven
Systemen

Wij dromen van een zorgverlening waarin de patiënt centraal staat: een systeem dat patiënten begrijpt, frictie beperkt en zichzelf heruitvindt.

De huidige zorg heeft vaak meer oog voor de eigen regels dan voor de patiënten. En die dynamiek willen we veranderen, zodat de patiënten opnieuw op de eerste plaats komen.

3/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Menselijkheid
boven
Technologie

Het is onze ambitie om voor grootschalige verandering te zorgen, maar op een menselijke manier. We willen dat mensen zich inzetten voor vooruitgang, een overtuiging die we verankerd hebben in Rosa’s belofte.

Technologie geeft vorm aan ons leven. Hoewel het versnellen van die trend voordelen biedt, gebruiken we onze software om gezondheidsprofessionals te ondersteunen, niet om ze te robotiseren.

4/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Behoeften
boven
Oplossingen

Elke uitvinding ontstaat vanuit een bepaalde behoefte. Daarom proberen we altijd eerst het waarom, hoe, waar en wanneer goed te doorgronden. Doordat we de behoeften van gezondheidsprofessionals zo goed begrijpen, konden we een eenvoudig, maar uitstekend product ontwikkelen.

Hoewel problemen er zijn om opgelost te worden, schakelen we niet meteen over naar de oplossingsmodus. We starten steeds met een grondige analyse van wat onze gebruikers nodig hebben.

5/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Gezondheid
boven
Betrouwbaarheid

We hechten veel waarde aan mentaal en fysiek welzijn. Om anderen te helpen moet je je zelf goed voelen. Een dokter die met griep in bed ligt, kan evenmin patiënten behandelen.

Hoewel een betrouwbaar team belangrijk is, vragen we onze teamleden om altijd om hun gezondheid voorop te stellen.

6/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Vroeger
boven
Later

We willen een systeem uitbouwen waarin voorkomen minstens even belangrijk is als genezen. Een systeem dat onze levenskwaliteit proactief verbetert in plaats van te wachten tot we ziek worden. En ook voor onze releases willen we er liever vroeg bij zijn.

Uiteraard is het niet slecht om eerst alle facetten van een potentiële oplossing te onderzoeken. Wij gaan echter liever vroeg van start om dan gaandeweg verbeteringen aan te brengen. Door te meten hoe technologie wordt gebruikt, wordt het immers veel makkelijker om een product te perfectioneren.

7/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Vergeving
boven
Toestemming

Vernieuwers zijn vaak rebellen. Ze veranderen de norm, soms door de regels te breken. Onze teamleden krijgen vrij spel: we moedigen hen aan om gedurfde oplossingen uit te testen.

Natuurlijk moet er vaak ook toestemming gevraagd worden. Maar we steunen mensen die een andere toekomst willen creëren. Als hun idee werkt, nemen we het over. Zo niet, dan vragen we om vergeving.

8/8
Bij Rosa hechten we belang aan
Kennis
boven
Ervaring

We geloven in levenslang leren. Zichzelf ontwikkelen op elke leeftijd. Bij Rosa plaatsen we altijd vraagtekens bij wat we denken te weten. Hier zijn vaardigheden belangrijker dan anciënniteit.

Uiteraard is ervaring ook van belang, maar ons team weet dat het cruciaal is om nieuwe gegevens te verzamelen, te experimenteren en bepaalde zaken weer af te leren. We weten dat we het niet altijd bij het rechte eind hebben.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Deelt u de visie en waarden van Rosa en wilt u de toekomst van de gezondheidszorg mee vormgeven? Dan kunt u altijd spontaan solliciteren. Stuur ons uw cv en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

join-us@rosa.be