Voor een menselijke zorgverlening

Hebt u het gevoel dat ú de technologie moet ondersteunen, in plaats van omgekeerd? Rosa staat voor u klaar.

Rosa geeft u toegang tot digitale oplossingen die gezondheidsrelaties versterken.

U werkt in de medische sector omdat u zorg wil dragen voor anderen, nietwaar? Wij helpen u bij het waarmaken van die belofte. Registreer nu bij Rosa en ontvang gratis uw online agenda.

  • Verlies minder tijd aan telefoongesprekken
  • Communiceer efficiënter met uw patiënten
  • Beperk het aantal no-shows
  • 90% van de patiënten houdt van de ervaring
Kalender
public-profile

Rosa kalender is gratis voor altijd

Inbegrepen in uw gratis plan:

  • Online agenda voor zorgverlener
  • Online afspraken maken & opvolging voor patiënten
  • Professionele online aanwezigheid
Schrijf het volgende hoofdstuk van gezondheidszorg

Samen schrijven we het nieuwe hoofdstuk van digitale gezondheidszorg

Bij Rosa geloven we in het versterken van de relatie tussen zorgverlener en patiënt. Deze visie nemen we zo serieus dat we ze hebben verwerkt in de officiële belofte van Rosa.

Waarom Rosa?

Maatschappelijke meerwaarde

Wij hebben de missie om het leven van gezondheidspersoneel en patiënten te verbeteren. Tegelijk bouwen we een community met een gemeenschappelijk doel. Ontdek er alles over in Rosa's belofte.

Technologie van de bovenste plank

Ons team ademt technologie. We bezitten de unieke vaardigheid om uitstekende technologie te onderscheiden van de massa. Onze skills gebruiken we om oplossingen te co-creëren. Oplossingen waar gezondheidsprofessionals en patiënten dol op zijn.

Gratis voor altijd

Wij zijn van mening dat de kosten geen belemmering mogen vormen voor de verbetering van de openbare gezondheidszorg. Daarom verbinden we ons ertoe om steeds een gratis versie van onze digitale oplossingen te bieden. Voor altijd.

Waarom Rosa?

Ervaringen


“Rosa is een echte tijdsbesparing omdat er niet meer heen en weer wordt gebeld met de patiënten”


Mélanie AntoineDiëtist

“Het online boeken is super simpel. Het is makkelijker dan bij de concurrenten”


Michel RickerHuisarts

“Heel erg bedankt voor alles wat jullie doen, Rosa maakt mijn leven een stuk gemakkelijker!”


Noemie Van WageningenFysiotherapeut

“Ik heb er geen spijt van dat ik van agenda ben veranderd en Rosa ben gaan gebruiken”


Antoine PierardFysiotherapeut

Veelgestelde vragen

Aan de slag met Rosa

Omdat we een fantastisch alternatief bieden voor alle bestaande online agenda's (we vinden de onze zelfs beter, maar dat oordeel laten we aan u over), met het grote verschil dat Rosa volledig gratis is. Een ander goed argument om voor ons te kiezen: u vervoegt een community van medische professionals die samen met ons de Belgische gezondheidszorg vormgeven.
U kan zich registreren via deze link of via de knop "Registreer gratis" bovenaan de site. Wij begeleiden u dan van a tot z om uw registratie te voltooien. En om uw Rosa agenda in te stellen voor gebruik.
Ja, het is echt gratis! Op onze tarieven pagina vindt u alles over wat u gratis krijgt.
Ja, u kan Rosa's kalender uitproberen door u te registreren voor Rosa. Kosteloos, eenvoudig én vrijblijvend. U kan uw account opzeggen wanneer u maar wil.

Databeheer

Ja, op voorwaarde dat uw huidige oplossing dat toelaat. Contacteer ons gerust als u niet zeker weet of uw huidige kalendertool het exporteren van gegevens mogelijk maakt. Is dat effectief het geval, dan helpen we u graag met het overzetten van uw gegevens.
We nemen gegevensbeveiliging zeer ernstig. Daarom gebruiken we gegevensversleuteling ter bescherming van uw privacy. Bekijk onze pagina over gegevensbeveiliging voor meer informatie.
Gegevensbescherming en -privacy dragen we hoog in het vaandel. We zijn er trots op dat al onze dataverwerking volledig voldoet aan de GDPR. Bekijk onze pagina over gegevensbeveiliging voor meer informatie.

Hebt u nog andere vragen?

Contacteer ons