Tarieven


Online agenda

Een online medische kalender die ook samen werken ondersteund. De kalender komt met alle functies die u verwacht, we hebben het enkel gratis gemaakt.

€ 0 / Voor altijd gratis

Publiek profiel

24/7 online aanwezigheid, gebruiksvriendelijke afspraak-planner. Zo bespaart u tijd en staat u toe aan uw patiënten om online afspraken te boeken.

€ 0 / Voor altijd gratis

Data importeren

Wij helpen u op weg door uw patiënten- en afsprakengegevens te importeren uit een bestand dat u aan ons bezorgt.

€ 0 / Gratis

Op aanvraag

SMS bundels

Voor professionals in de gezondheidszorg die herinneringen per sms willen versturen naar hun patiënten.

€ 60,00 / 1.000 SMS

Vervalt niet

Start vandaag nog

Voor altijd gratis. Geen creditcard nodig.

Hoe kan Rosa gratis blijven?

We werken samen met sociale investeringsfondsen. Dergelijke fondsen stellen financiële middelen ter beschikking van innovatieve projecten zoals het onze, zodat wij kunnen focussen op het creëren van maatschappelijke verandering.

U kunt meer lezen over onze lange termijn visie op onzer non-profit pagina.

Veelgestelde vragen

Databeheer

U kan zich registreren via deze link of via de knop "Registreer gratis" bovenaan de site. Wij begeleiden u dan van a tot z om uw registratie te voltooien. En om uw Rosa agenda in te stellen voor gebruik.
Absoluut! Al hebben we ook een Premium versie. Op de overzichtspagina van onze formules leggen we uit welke functionaliteiten inbegrepen zijn bij beide pakketten.
Ja, u kan Rosa's kalender uitproberen door u te registreren voor de gratis formule. Kosteloos, eenvoudig én vrijblijvend. U kan uw account opzeggen wanneer u maar wil.

Hebt u nog andere vragen?

Contacteer ons