Over ons De belofte van Rosa

Zorgverlening die opnieuw draait rond de patiënt

Onze visie luidt dat de digitalisering van zorgverlening een patiëntgerichte aanpak vereist. Zodat iedereen langer én beter leeft. Waar artsen de eed van Hippocrates afleggen, zweren wij bij onze eigen Rosa belofte. Dé belichaming van onze kernprincipes:

Wij geloven dat gezondheidszorg een basisrecht is, en dat iedereen een kwalitatieve zorgverlening verdient.

De medische sector evolueert voortdurend. Toch is het voor zowel patiënten als gezondheidsmedewerkers moeilijker om hun weg te vinden. De gezondheidszorg wordt gedigitaliseerd, zonder ruimte te creëren voor empathie en menselijkheid. Daar willen wij verandering in brengen.

Wij vinden dat technologie een hoger doel moet dienen.

Leven en gezondheid moeten eenvoudiger zijn. Wij willen frictie en gedoe zoveel mogelijk terugdringen voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Technologie speelt daarin een belangrijke rol. Ze kan de communicatie tussen gezondheidspersoneel vereenvoudigen, en hun relaties met patiënten versterken. Kortom: minder administratie creëert meer tijd voor kwalitatieve zorg.

We maken het makkelijker voor patiënten om te beslissen over hun zorg. Daarbij bieden we ondersteuning van a tot z.

Onze gezondheids- en medische gegevens worden beschouwd als een van onze meest persoonlijke en gevoelige gegevens. Hoewel we veel potentieel zien in het gebruik van data om de gezondheid te verbeteren, gaan we prat op uw privacy. Rosa is dan ook volledig in overeenstemming met de Europese GDPR-wetgeving. Wij verbinden ons ertoe dat u eenvoudig kunt nagaan welke gegevens we verzamelen, hoe we ze beschermen en hoe u daar voordeel uithaalt. Kortom: u hebt steeds de touwtjes in handen van wat er gebeurt met uw medische gegevens.

Samen stellen we de patiënt centraal. Want gezondheidszorg is een gezamenlijke inspanning.

Ons ultieme doel: de gezondheid verbeteren en bouwen aan een beter leven. We werken aan hoogwaardige oplossingen om dat te bereiken. Samen met zorgverleners en patiënten. Deze belofte vervullen we door voortdurend verbeteringen aan te brengen op het platform. Die valideren we uiteraard vooraf met onze gebruikers. Zo streven we elke dag naar verbetering. Ons succes meten we dan ook niet aan de hand van het aantal gebruikers, wél op basis van de positieve impact op hun leven.

Schrijf het volgende hoofdstuk van gezondheidszorg

We hebben een duidelijk doel en sterke waarden

Our team text Ons team telt meer dan 40 professionals en is gevestigd in België. Onze ontwikkelaars, ontwerpers, marketeers, verkopers en productspecialisten bundelen al hun talenten om Rosa te creëren. Samen geven we de toekomst van de gezondheidszorg vorm.

Maak kennis met ons team